Udstyr (kan købes i billetsalget)

 
Der er ingen krav til dit badetøj og udstyr, men nogle ting fungerer bare bedre end andre, så her er en lille vejledning:
Svømmebriller er virkelig gode at bruge i forhold til det at kunne slappe af i vandet og holde fokus på at koncentrere sig om teknikken i svømningen. OBS dykkermaske frarådes da det ikke er muligt at lære korrekt svømmevejrtrækning når brillen lukker for næsen.
Hårelastik/badehætte – vi vil gerne komme med en lille opfordring til at alle med langt hår enten bruger badehætte, eller hårelastik. Badehætte har tillige den fordel at håret så ikke flagrer rundt om ansigtet og derudover hjælper den dig med at holde varmen.

Vi anbefaler tætsiddende badetøj som sidder godt og ikke "ryger af". Dvs badedragt til pigerne og ikke bikini, og for drengenes vedkommende tætsiddende badebukser på. Badeshort kan ofte ikke strammes nok, så de ryger ned om numsen, men mest fordi de har samme effekt som at have en faldskærm på slæb, hvilket er ret tungt at svømme med, derfor vil almindelige badebukser være det mest optimale.